Inschrijven voor de VDLG-studiedag

Op deze pagina vind u alle informatie over de betaling en de inschrijvingsprocedure. Meer informatie over de studiedag zelf leest u op deze pagina. Hier kunt u ook meer informatie lezen over ons workshopaanbod.

Stap 1:

Schrijf uzelf in voor de studiedag via deze link. De inschrijving sluit op woensdag 24 februari.


stap 2:

Na inschrijving ontvangt u van ons binnen enkele dagen een e-mail met een factuur. Op deze factuur is ook uw factuurnummer terug te vinden. Om uw inschrijving compleet te maken moet u de betaling in orde maken. Maak het inschrijfgeld* vóór dinsdag 2 maart over naar ING-rekening:

NL98INGB0001856776

ten name van Vereniging van Docenten Levensbeschouwing en Godsdienst onder vermelding van: 1/ uw factuurnummer (zie factuur) en 2/ uw naam.

A. Persoonlijk lid van de VDLG50 EUR
B. Geen lid van de VDLG75 EUR
C. Geen lid van de VDLG, maar wil persoonlijk lid worden.
(u betaalt 10 EUR voor de rest van het huidige verenigingsjaar en 50 EUR voor het volgende verenigingsjaar èn u bezoekt de studiedag voor 50 EUR in plaats van 75 EUR)
110 EUR
D. Student** (leenstelsel)25 EUR
E. Student** (leenstelsel) en wil graag lid worden.
(u betaalt 10 EUR voor de rest van het huidige verenigingsjaar en 25 EUR voor het volgende verenigingsjaar)
60 EUR

** Als student kom je alleen in aanmerking als voltijdstudent en vallend onder het leenstelsel. Dus niet met welke beurs dan ook als je je eerste graad aan het halen bent en/of deeltijd studeert.

We raden u aan zelf deze betaling te verrichten en dan vervolgens de kosten bij uw werkgever te declareren! Indien er toch direct via school betaald wordt verzoeken wij u uw administratie duidelijk te vermelden voor welke deelnemer er betaald wordt. Vermeld bovendien het factuurnummer èn benadruk dat de betaling voor dinsdag 2 maart moet zijn gedaan. 

Indien niet voor voornoemde datum betaald is, kunt u helaas niet deelnemen aan de studiedag. De kosten kunt u op uw school declareren als nascholingskosten.


stap 3:

Na ontvangst van uw betaling zult u van ons een betalingsbevestiging ontvangen op het door u opgegeven e-mailadres. Deze betalingsbevestiging is tevens uw inschrijfbewijs. Tevens ontvangt u van ons een link waarmee u zich kunt inschrijven voor één van onze workshops. Tussen de ontvangst van uw betalingsbevestiging en de ontvangst van deze link kan enige tijd zitten vanwege de logistiek van onze online studiedag.

Tot slot ontvangt u op woensdag 10 maart een link waarmee u via Zoom kunt deelnamen aan de studiedag. Het is aan te raden om de gratis applicatie van Zoom te downloaden voor uw deelname. Dit kunt u doen door op deze link te klikken. In de rechterbovenhoek kunt u zich gratis aanmelden. U kunt ook via uw webbrowser deelnemen aan de studiedag via Zoom, de applicatie is dus geen vereiste.


Annuleringsbeleid

Kosteloos annuleren is mogelijk t/m 1 maart 2020 en uitsluitend via een mail gericht aan: inschrijvingen2021@vdlginfo.nl. Indien na deze datum wordt geannuleerd vindt er geen restitutie meer plaats.