Inschrijven voor de VDLG-studiedag

Op deze pagina vind u alle informatie over de betaling en de inschrijvingsprocedure. Meer informatie over de studiedag zelf leest u op deze pagina.

 

Stap 1:

Schrijf uzelf in voor de studiedag èn de workshops via deze link.

 

Stap 2:

Na inschrijving ontvangt u van ons binnen enkele dagen een e-mail met een factuur. Op deze factuur is ook uw factuurnummer terug te vinden. Om uw inschrijving compleet te maken moet u de betaling in orde maken. Maak het inschrijfgeld* vóór dinsdag 10 maart over naar ING-rekening:

 

NL98INGB0001856776

 

ten name van Vereniging van Docenten Levensbeschouwing en Godsdienst

Hertenkamp 1, 3445 EE  Woerden

onder vermelding van: 1/ uw factuurnummer (zie factuur) en 2/ uw naam.

 

* Dit is het inschrijfgeld bij wat voor u van toepassing is:

A: persoonlijk lid van de VDLG > 155 EUR

B: geen lid van de VDLG > 205 EUR

C: geen lid van de VDLG, maar wil persoonlijk lid worden > 225 EUR (u betaalt 20 EUR voor de rest van het huidige verenigingsjaar en 50 EUR voor het volgende verenigingsjaar èn u bezoekt de studiedag voor 155 EUR in plaats van 205 EUR

D: student** (leenstelsel) > 50 EUR met goody bag

E: student** (leenstelsel) > 25 EUR zonder goody bag

F: student** (leenstelsel) en wil graag lid worden > 85 EUR (u betaalt 10 EUR voor de rest van het huidige verenigingsjaar en 25 EUR voor het volgende verenigingsjaar èn u bezoekt de studiedag voor 50 EUR in plaats van 205 EUR)

** Als student kom je alleen in aanmerking als voltijdstudent en vallend onder het leenstelsel. Dus niet met welke beurs dan ook als je je eerste graad aan het halen bent en/of deeltijd studeert

 

We raden u aan zelf deze betaling te verrichten en dan vervolgens de kosten bij uw werkgever te declareren! Indien er toch direct via school betaald wordt verzoeken wij u uw administratie duidelijk te vermelden voor welke deelnemer er betaald wordt. Vermeld bovendien het factuurnummer èn benadruk dat de betaling voor dinsdag 10 maart moet zijn gedaan. 

Indien niet voor voornoemde datum betaald is, of wanneer u op de studiedag zelf betaalt (bij binnenkomst), dan wordt de toegangsprijs met €30,00 verhoogd. Wij verzoeken u daarom dringend om op tijd te betalen. De kosten, inclusief reiskosten, kunt u op uw school declareren als nascholingskosten.

 

Stap 3:

Na ontvangst van uw betaling zult u van ons een betalingsbevestiging ontvangen op het door u opgegeven e-mailadres. Deze betalingsbevestiging is tevens uw inschrijf- en toegangsbewijs. Print deze en neem mee of toon deze bij de deur op de dag zelf via uw smartphone om toegang te krijgen tot de studiedag. 

 

Annuleringsbeleid

Kosteloos annuleren is mogelijk t/m 1 maart 2020 en uitsluitend via een mail gericht aan: vdlgstudiedag2020@ziggo.nl.  Indien na deze datum wordt geannuleerd vindt er geen restitutie meer plaats.